top of page

VERHUUR VAN SEPTISCHE TOILETTEN (DIXIES) EN WC-WAGENS REGIO KEMPEN

SEPTISCHE TOILETTEN VOOR EVENEMENTEN

Ze staan beter bekend als dixies; een septisch toilet is een van de makkelijkste manieren om een toilet te voorzien op uw evenement. Omdat ze beschikken over een eigen opslagtank en voorzien zijn van een biologische vloeistof is er weinig nodig om deze septische toiletten te plaatsen. Geen elektriciteit, geen afvoer. Een dixie huren is dan ook al jarenlang populair op evenementen en bouwwerven. 

Eddy Laenen & Zn in Geel speelt in op deze vraag en verhuurt daarom dixies waarbij de plaatsing en ophaling inbegrepen zit. Alle leveringen worden stipt uitgevoerd wanneer dit u het beste uitkomt.

VOLLEDIG UITGERUSTE WC-WAGENS

Heeft u een groot evenement gepland of verwacht u veel volk, dan is een dixie huren wellicht niet voldoende. In plaats van het huren van meerdere dixies kunt u ook een wc-wagen huren. Onze toiletcontainers bestaan uit drie gesloten damestoiletten, een gesloten herentoilet en drie urinoirs en zijn volledig uitgerust met ledstrips in het plafond, vier wasbakken en spiegels en verwarming.

 

Alle toiletten zijn voorzien van een normale doorspoelfunctie en moet dus worden geplaatst op een locatie waar er mogelijkheid is tot watertoevoer en afvoer van afvalwater. Hiervoor heeft u enkel een kraantje en afvoerpunt nodig, want Eddy Laenen & Zn zorgt voor de leidingen. Met deze vlot functionerende toiletzone verhoogt u het comfort van uw gasten of personeel aanzienlijk. 

Het huren van een mobiel toilet in regio Kempen kan al  vanaf 250 euro per weekend.

BEZOEK OOK ONZE WEBSITE VOOR VERHUUR VAN FEESTMATERIAAL

REGIO'S VERHUUR TOILET EN WC:

ANTWERPEN: Geel, Mol, Balen, Kasterlee, Meerhout, Laakdal, Westerlo, Retie, Dessel, Herentals, Olen, Lille, Zoersel, Turnhout, Arendonk, Heist-Op-Den-Berg

LIMBURG: Tessenderlo, Ham, Beringen, Leopoldsburg, Lommel

VLAAMS BRABANT: Aarschot, Diest, Rillaar, Scherpenheuvel-Zichem

WENST U EEN MOBIEL TOILET TE HUREN VOOR UW EVENEMENT OF BEDRIJF? 
VRAAG EEN OFFERTE AAN BIJ EDDY LAENEN & ZN IN GEEL.

bottom of page